Blogs

Uitbreiding duurzame, gecentraliseerde stalling totaal verlieswagens



Uitbreiding duurzame, gecentraliseerde stalling totaal verlieswagens

Bij wagens die in een ongeval betrokken zijn geweest bestaat het risico dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Eens uit het verkeer gehaald moeten ze op een gecontroleerde manier worden gestockeerd voor ze verder worden verwerkt of verhandeld. Ze kunnen dus niet op terreinen van lokale garages blijven staan en moeten zo snel mogelijk terechtkomen op speciale parkings die voorzien zijn van een vloeistofdichte ondergrond met olie en vetafscheiding, hierdoor wordt de impact op het milieu geminimaliseerd.

Belcar heeft reeds jaren een dergelijke afgebakende zone ter beschikking en heeft sinds kort fors geïnvesteerd in een uitbreiding van maar liefst 3000 m², goed voor een verdubbeling van de capaciteit. De wagens zullen daarenboven gestapeld worden op speciaal voorziene rekken zodat rond de 320 wagens kunnen geplaatst worden. De toenemende vraag komt vooral van lease- en verhuurmaatschappijen, maar ook carrosserieën, garages, vlooteigenaars en anderen kunnen hiervoor bij Belcar in Aartselaar terecht.

Eens de wagen binnengekomen, kan Belcar deze inspecteren, het schade-dossier opmaken, foto’s nemen ter evaluatie of voor aanvulling van een verkoopsdossier en zelfs zorgen voor de volledige remarketing (verkoop afhandeling) van het wrak.

Voor meer informatie aarzel niet contact op te nemen met david.andries@belcar.be

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen