Blogs

Certificaat Duurzaam ReparerenWist je dat Carrosserie Beerens uiterst kwalitatief en milieuvriendelijk te werk gaat? Gezien de installatie gloednieuw is, wordt alleen gebruik gemaakt van de modernste technieken die voldoen aan de meest recente milieu eisen.

Recht op Groen!

Bij duurzame mobiliteit wordt vaak gedacht aan hybride of elektrische auto’s of de materialen waarmee de auto geconstrueerd is. Het ‘op de weghouden’ van de auto veroorzaakt echter een veelvoud aan CO2 uitstoot van de oorspronkelijke productie. Zo veroorzaakt een gemiddelde schadereparatie maar liefst 75kg aan CO2 uitstoot. Maar er is ook goed nieuws: herstellingen kunnen, voor hetzelfde geld, een stuk milieuvriendelijker. Duurzaam Repareren certificeert: bandenbedrijven, garages, carrosserieherstellers en glasherstellers op gebied van duurzaamheid.

U kunt met een gerust gemoed naar Carrosserie Beerens. Zij bieden u niet alleen een goede service en professionele reparaties, maar doen dit ook op een zeer duurzame wijze. Hiermee wordt niet alleen gekeken naar de installatie, maar evengoed naar de afval/product verwerking, bodemverontreiniging, gebruikte paints, verwerkingsmaterialen, reinigingsmiddelen, opleidingen, energie zuinig omgaan met elektriciteit en verwarming enzovoorts.

www.duurzaamrepareren.be

https://vimeo.com/282650236/84fee10d4f - Belgische promo in het Frans
https://vimeo.com/282650103/05810994e5 - Belgische promo in het Nederlands

 

 

 

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen