Blogs

Duaal leren project op barnfind Porsche 924Onder toezicht van Dhr. Patrick Troch, verantwoordelijke Carrosserie Beerens, werd een project-traject opgesteld voor Serhat Teker. Deze jonge eerstejaarsstudent carrosserie die via duaal-leren reeds maanden actief was in de werkplaats, toonde veel potentieel. Duaal leren betekent dat Serhat 2 dagen per week naar school zijn opleiding geniet, en de overige 3 dagen ervaring opdoet op de werkvloer.

Het project:

In december 2016 werd in een af te breken woonhuis een Porsche 924 ontdekt die sinds 1996 niet meer ingeschreven was. Na een grondige mechanische restauratie en 3 oldtimer-ritten van telkens meer dan 3000km (https://www.cpsantwerp.be/salvage-car-trophy) werd besloten om de roestvrije wagen ook optisch onder handen te nemen. De wagen was ondertussen ook geen onbekende meer dankzij diverse verschijningen in de Antwerpse, Duitse en Poolse pers. De wagen werd deels uit elkaar gehaald,  verweerde lak werd verwijderd en onvolmaaktheden werden perfect weggewerkt. Het resultaat is verbluffend.

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen