Blogs

Nieuwe bijkomende installaties voor koetswerkherstellingenDe Beerens Groep is in volle expansie, zoveel mag duidelijk zijn! Naast de enorme bouwwerf voor het nieuwe parkeergebouw, zijn we op de site aan de A12 ook gestart aan de uitbreiding van de carrosserie. Met deze investering bieden we een antwoord aan de toenemende vraag naar refurbishment voor diverse importeurs, dealerships en leasingbedrijven. Het betreft hier minder het herstellen van ongevallen maar eerder het terug in nieuwstaat brengen van recente en zo goed als nieuwe wagens met gebruikschades. Dit kadert in het proces van remarketing en poolbeheer van voertuigen waar Belcar en Carrosserie Beerens de handen in elkaar slaan.

De nieuwe installatie betreft onder andere 2 spuitcabines met zijdelingse toevoer via rails zodat de wagen kan worden voorbereid zonder het voertuig erna nog moet worden verreden. Een toegevoegde waarde om erg procesmatig te blijven werken en de doorlooptijden te minimaliseren. Daarnaast worden ook smart repair boxen geïnstalleerd om de nodige flexibiliteit te kunnen blijven garanderen. De volledige uitrusting is state-of-the-art materiaal van SIMA voor een maximaal rendement en minimale impact op het milieu.

Ontdek meer op www.belcar.be en www.carrosseriebeerens.be

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen