Blogs

Bijkomende Smartboxen voor een snelle en efficiënte herstellingWat is dat nu juist een ‘smart’box?

Waar bij klassieke herstellingen het voertuig stap voor stap door de verschillende afdelingen en techniekers van de carrosserie loopt (demontage, voorbereiding, spuiten, montage, afwerken), kan bij een Smartbox alles in 1 ruimte door eenzelfde medewerker worden afgerond. Ideaal voor kleine en middelgrote herstellingen, zeker als het gaat over gebruiksschade. Hierdoor kan een veel snellere service geleverd worden en hoeft het voertuig niet telkens verplaatst te worden.

Carrosserie Beerens beschikte reeds over 4 van deze zones, en breidt nu uit met 2 (en in de toekomst zelfs 4) bijkomende boxen.

De Smartboxen van Sima beschikken over voldoende ventilatie, verwarming, verlichting en een perfecte diagonale en verticale luchtstroom. Alle energie is beschikbaar voor de voorbewerking, schuren met stofafzuiging, spuiten en drogen. De besturing gebeurt door middel van een overzichtelijk touchscreen. State-of-the-art equipment dat onafhankelijk werkt van de rest van de werkplaats.

Uw beschadigde wagen ook in een Smartbox? Aarzel niet en wees aangenaam verrast door een aantrekkelijke offerte!

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen