Blogs

Mededeling Coronavirus COVID-19

Beerens implementeert dringende maatregelen om COVID-19 te bestrijden. Momenteel maakt ons land en de rest van de wereld een ernstige gezondheidscrisis mee. De Beerens groep stelt de gezondheid van zijn werknemers, klanten en leveranciers voorop. Om onze bijdrage te doen in de algemene bestrijding van deze pandemie komen wij met een aantal dringende maatregelen. Vandaag 17/3/2020 om 18u sluiten onze showrooms voor een periode van minstens 4 weken en zullen dus ten vroegste terug openen op 19 april.

LEES MEER

Bijkomende Smartboxen voor een snelle en efficiënte herstelling

Bij een Smartbox alles in 1 ruimte door eenzelfde medewerker worden afgerond. Ideaal voor kleine en middelgrote herstellingen, sneller en goedkoper!

LEES MEER

Cabines met zijdelings railsysteem verhogen efficiëntie

Uniek aan de 2 nieuwe spuitinstallaties is de zijdelingse toevoer via rails. Zo kan de wagen kan worden voorbereid zonder het voertuig erna nog moet worden verreden.

LEES MEER

Kwaliteitsgarantie met Eurogarant label

Carrosserie Beerens is als MULTI MERKEN hersteller erkend door Eurogarant. Wat betekent dat er voldaan wordt aan strenge criteria die de kwaliteit en vakbekwaamheid garandeert.

LEES MEER

Certificaat Duurzaam Repareren

Wist je dat Carrosserie Beerens uiterst kwalitatief en milieuvriendelijk te werk gaat en hiervoor een certificaat heeft behaald?

LEES MEER

Duaal leren project op barnfind Porsche 924

Onder toezicht van Patrick Troch kreeg Serhat Teker via duaal leren de kans een Porsche 924 met een uniek verhaal te voorzien van een nieuwe laklaag.

LEES MEER

Voor elke vorm van velgherstelling kan u bij Beerens terecht

Koetswerkschade gaat vaak gepaard met schade aan een of meerdere velgen. Ook hier levert Carrosserie Beerens prima service: krassen en deuken wegwerken, rechten, polijsten en lakken.

LEES MEER

Mustang paarden in de spuitcabine

De herstellers van Carrosserie Beerens waren uitermate enthousiast toen ze een “Triple Yellow” Mustang in handen kregen.

LEES MEER

Nieuwe bijkomende installaties voor koetswerkherstellingen

Naast de enorme bouwwerf voor het nieuwe parkeergebouw, zijn we op de site aan de A12 ook gestart aan de uitbreiding van de carrosserie.

LEES MEER
schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen