Smart / Day Repair
Kleine schade snel opgelost

Parkeerschade of een klein deukje aan uw auto?

Wij repareren snel uw kleine autoschades. U kunt er vaak zelfs op wachten en de koffie staat voor u klaar. Kom langs voor een vrijblijvende offerte voor kleine of grote autoschade.

Vraag een offerte

Uw voordelen

Smart Repair staat voor slim, eenvoudig en milieuvriendelijk schadeherstel in een zeer klein gebied rondom de schade. Door deze nieuwe manier van reparatie kunt u door ons schoonheidsfoutjes snel en goedkoper laten herstellen zonder dat de kwaliteit wordt aangetast.

Spot Repair

Met Spot Repair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en geld op de reparatie en de auto is altijd dezelfde dag klaar. Spot Repair, het beste alternatief voor traditioneel schadeherstel.

50 – 70% goedkoper

We kunnen uitdeuken zonder te spuiten voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, hagel-, gebruiksschade, enz. Omdat er niet geplamuurd en gespoten hoeft te worden, is het gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper.

Kunststof herstellen

Een scheur in een bumper of een gebroken koplampoortje kan snel en efficiënt gelast worden. Het herstelde onderdeel is even stevig als voordien en de techniek is toepasbaar op alle kunststofonderdelen.

Velgen herstellen

Door onzorgvuldig parkeren lopen velgen echter snel schade op. Een velg vervangen kost normaal gesproken veel geld, maar onze Beerens Smart Repair herstelmethode biedt een voordelige oplossing voor zowel gespoten als gepolijste velgen!

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen