Blogs

Kwaliteitsgarantie met Eurogarant labelKwaliteitsgarantie met Eurogarant label

Carrosserie Beerens is als MULTI MERKEN hersteller erkend door Eurogarant. Wat betekent dat er voldaan wordt aan strenge criteria die de kwaliteit en vakbekwaamheid garandeert.

Er wordt door een gecertifieerd bureau onder meer gekeken naar uitrusting, netheid, infrastructuur, vergunningen, efficiëntie, milieu, preventie en veiligheid.

Eurogarant is hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Ze zijn aanwezig in 12 Europese landen en tellen ongeveer 5000 carrosseriebedrijven onder onze leden. In België zorgen meer dan 400 leden er voor dat u in het ganse land kan rekenen op een perfecte afhandeling van het schadegeval.

Door de strenge kwaliteitsnormen die Eurogarant vooropstelt, behoren de leden, den dus ook Carrosserie Beerens, tot de top in de carrosseriebranche. Naast ondersteuning aan zijn leden, vormt de Eurogarant organisatie het aanspreekpunt voor  verzekeringsmaatschappijen, makelaars en verzekerden. U kan op ons beroep doen voor de afhandeling van eventuele problemen of vragen.

http://www.eurogarant.eu/

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je genieten van uitzonderlijke acties en tijdelijke promoties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve voordelen